Kjøpsvilkår

Gyldig per 2017-03-15

Som fysiske person som handler på Figurgrossisten Sweden registrert i det svenske foretaksregisteret Bolagsverket og Skatteverket svensk selskap med organisasjonsnummer 910625-0054 og MVA-nummer SE910625005401 er du dekket av Konsumentkjøploven, Konsumenttjenesteloven og loven om distanseavtale og avtale utenfor forretningslokaler i den svenske landet.

Gyldighet
Figurgrossisten Sweden generelle kjøpsvilkår for fysiske personer og bedriftseiere gjelder fra ovennevnte dato og erstatter alle tidligere publiserte kjøpsvilkår og salgsbetingelser. Varer present på Figurgrossisten Sweden hjemmeside utgjør Figurgrossisten Sweden sin normalsortiment. Til enhver forskjell mellom begrepene, produktpriser angitt på Figurgrossisten Sweden hjemmeside og i andre publikasjoner, for eksempel katalogen, informasjonen på nettsiden gjelder.

Pris og betaling
Prisene på Figurgrossisten Sweden hjemmeside oppdateres i sanntid og vises eksklusive merverdiavgift (moms).
Prisene er oppgitt i svenske kroner og frakt legges til på alle ordre slik nedenfor.

Figurgrossisten Sweden eier rett til å endre oppgitt priser på nettsiden og andre publikasjoner uten forvarsel. Mellom Figurgrossisten Sweden og kunde gjelder den avtalte prisen om ikke annet er avtalt.
Salget gjennomføres mot et kredittkort, faktura betaling, direkte betaling med Trustly ell.

Salget kan ikke gjøres til mindreårige eller klienter under 18 år. Levering er laget kun til følgende land Sverige, Norge, Danmark, Finland.
Bestillinger som ikke er utløst debiteres et gebyr på 600 SEK for å dekke Figurgrossisten Sweden kostnader for frakt og administrasjon.

Når en ordre legges inn sendes en bestillingsbekreftelse til kunden via e-post. Bekreftelsen består av informasjon om innholdet i bestillingen. I forbindelse med at ordren ekspederes fra Figurgrossisten Sweden eien lager vil kunden motta beskjed om at ordren er på vei sammed med kvittering.

Ved åpenbare feil som for eksempel forklaringsfeil eller lignende i forhold til pris eller produktinformasjon som oppgis i bestillingsbekreftelsen eller kvittering, har Figurgrossisten Sweden rett til å korrigere prisen eller informasjonen, hvorpå ny bestillingsbekreftelse og kvittering sendes ut. Kunden har rett til å avbestille ordren uten kostnad om korrigeringene ikke aksepteres.

Fraktkostnader
Frakt vil bli lagt til alle ordrer. Den totale fraktkostnaden beregnes ved fakturering av ordren om hvorvidt varene kan sendes gjennom figurgrossisten eller en av følgende distributør og service: DHL SERVICE POINT eller DHL PAKET/PALL (DHL PAKET, DHL STYCKE, DHL HOME DELIVERY, DHL PALL, DHL EUROCONNECT), DHL PARCEL CONNECT, DHL PAKET EXPORT SAMT UPS STANDARD.

Levering
Ordre på produkter som finns på lager og som legges inn hverdager før kl 10:00 ekspederes som regel samme dag. Ordrebekreftelse sendes bare på e-post til den adressen som du har angitt på ordren.
Leveringstid som er angitt i 2-6 virkedager i nettbutikken betyr tid det minst tar fra når ordre din kommer inn, til den er tilgjengelig for henting eller levering.
Leveringstiden oppgitt i uker betyr at produktet kan ha en lengre leveringstid som er minst 1 uke og maksimalt 8 uker.
Forventet leveringstid vises på hvert enkelt produkt og er en dato som kan forkortes betraktelig.

Bestillingen er levert til døren eller til nærmeste hentingstedet avhengig av fraktmetode du velger.

Figurgrossisten Sweden bære risikoen for varene før varen er levert til kunden.

Toll
Leveranser til Norge er dekket av toll og norsk moms. Som regel ska tollavgifter betales av Figurgrossisten Sweden.
Norsk moms skal betales av norske kjøperen ved levering av ordren til Norge.
Ekstra tollavgifter kan påløpe som Figurgrossisten Sweden klarer ikke stå for.

Butikk
Figurgrossisten Sweden opererer kun internettsalg og har derfor ingen fysisk butikk.

Endre ordre
Som privat kunde har du muligheten til å endre bestillingen din før bestilingen er pakket  på Figurgrossisten Sweden. Endringer kan gjøres på telefon +46 77 421 88 33 eller på e-post: order@figurgrossisten.com. Etter at ordren er pakket kan endringer ikke gjøres.

Kansellering
Som en privat kunde har du muligheten til å annullere bestillingen uten ekstra kostnader opptil forsendelsen er fullpakket på Figurgrossisten Sweden. Avbestillinger må informeres Figurgrossisten Sweden på e-post order@figurgrossisten.com senest 2 dager etter registrert bestilling.

Uavhentede forsendelser
For forsendelser som ikke utløstes og ikke kansellert men blitt returnert til Figurgrossisten Sweden belastes kunde med et gebyr på f.n. 600 SEK for å dekke Figurgrossisten Sweden transport og administrasjonskostnader.

Garanti
Garantitiden er 12 måneder på hele Figurgrossisten Sweden rekkevidde. Garantisaker håndteres forskjellig avhengig av innholdet av varene. I noen feller håndteres saken vedrørende garantien til produsenten eller disse verksted. I andre tilfeller garantisaker Figurgrossisten Sweden direkte. Ta kontakt med oss for garanti prosedyrer rundt det du er interessert i før kjøp hvis du er usikker.

Fysiske person (individuell) angrerett for avstand
Den fysiske person har etter lov (2005: 59) enig forbrukervern ved distansavtale og hjemforsikringsavtale i noen tlfeller rett til å trekke seg fra et kjøp gjennom at til Figurgrossisten Swedenen sende en melding om dette innen 14 dager (eller, eventuelt innen 7 virkedager ) fra dag fysiske personen mottatte varene eller en vesentlig del derav. Når du angrer kjøpet bør du få pengene tilbake så snart som mulig eller innen 30 dager fra mottak. Retten omfatter ikke virksomhet.

Hvis du ønsker å bruke angreretten anbefales du at bruke vår retur/klage siden eller kontakte Figurgrossisten Sweden kundeservice. Når du kontakter oss må du oppgi ordrenummeret for å identifisere kjøp og administrasjon av gjenkjøp. Til gjengjeld er kunden risikoen for skade på produktet.

Hvis du ønsker å sende varene selv uten forutgående kontakt med den Figurgrossisten Sweden bør du bruke følgende adresse.

Figurgrossisten Sweden
Kungsleden 9
286 95 Eket
Sverige

Produktet skal være riktig forseglet (fortrinnsvis i samme emballasje som sendes fra Figurgrossisten Sweden), transportskader på grunn av feil emballasje belases kunde.

Varer som leveres på pall må, hvis de blir returnert, lastet på palle for å unngå skade på produktet under transporten.

Åpent kjøp
Åpent kjøp av varer gjelder enig med distanseavtale opp til 14 dager fra mottatt ordre.

Reklamasjon
Hvis et produkt er feil (ang. transportskade, se nedenfor) bør du klage om det til Figurgrossisten Sweden. Du bør undersøke alle varer nøye ved mottak for å sørge for at de er feilfri og ikke er skadet og at de har de kvaliteter du forventer.

Du kan registrere klagen via vår retur/klage side eller ved å ringe vår kundeservice. Oppgi ordrenummer og grunn for klage dine for å få et returnummer og et forhåndsbetalt adresselapp for retur av klaget produkt. Den returnerer nummeret er til å tilrettelegge for identifisering og administrasjon av retur av varer.

Merk at gjennom å skaffe returnummer og adresselapp er ikke ensbetydende med en godkjent reklamasjon. Ved hjelp av det ved Figurgrossisten Sweden mottatt returnummer skal varen være mottat av Figurgrossisten Sweden innen 14 dager etter varsel om returnummer.

Retur produkte bør fortrinnsvis returneres i originalemballasjen eller annen egnet godkjent ytteremballasje (f.eks brun bølgepapp) for produktet. Transportskader på grunn av feil emballasje belastes kunde. Figurgrossisten Sweden sjekker de innsendte produktene i henhold til din beskrivelse av problemet, derfor er det en fordel om beskrivelse er så detaljert som mulig. Hvis elementet er funnet å være feilfri vil kunde bli belastet med et gebyr på f.n. 600 SEK for å dekke Figurgrossisten Sweden kostnader for retur.

Transportskader skal rapporteres samme dagen som kunde mottat forsendelsen til Figurgrossisten Sweden via vår retur/klage side eller ved å ringe kundeservice. Du må ikke under noen omstendigheter hente ut en pakke som ser skadet, selv om du tror at innholdet er uskadet! Hvis du oppdager skader etter at pakken er åpnet, klage umiddelbart til Figurgrossisten Sweden.

Ansvar for feil
Hvis det er feil på grunn av Figurgrossisten Sweden forplikter Figurgrossisten Sweden for egen regning rette feilen ved reparasjon, erstatning eller refusjon av kjøpesummen, hvis dette kan gjøres uten vesentlig kostnad eller ulempe for Figurgrossisten Sweden. Figurgrossisten Sweden ansvar av feil begrenses til det som er oppgitt i disse generelle kjøpsvilkår ogsalgsbetingelser og som er fastsatt i konsumentKjøpslov (1990: 932). Figurgrossisten Sweden bærer ingen direkte eller indirekte ansvar for eksempel - men ikke begrenset til - forsinkelser, skadelige egenskaper ved varen, produktansvar, tap av virksomhet eller annen økonomisk skade.

Merk at støtten og samtalen kan være på engelsk for noen produsenter og i noen tilfeller bare skje via e-post eller nettside.

Personopplysninger
Figurgrossisten Sweden er databehandlingsansvarlig for opplysningene du gir til Figurgrossisten Sweden. Dataene lagres for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor kundene og for markedsføringsformål. Du kan alltid endre informasjon (inkludert stoppe av abonnementet på katalogen og direktereklame) ved å logge deg inn på vår nettside med e-postadressen og passordet du valgte.

Kundekontoer
Påloggingsinformasjon (brukernavn og passord) til kundekontoer på Figurgrossisten Sweden hjemmeside må forvaltes slik at de ikke kommer til uvedkommende personer. Hvis du gir dine innloggingsdetaljer til noen annen bekrefte du derfor at personen har rett til å legge inn bestillinger i ditt navn, og at du er ansvarlig for slike bestillinger. For kundekonti av juridiske enheter regnes alle personer som har tilgang til kontoen vare kompetente til å plassere ordrer for den juridiske personens vegne. Hvis du tror at uvedkommende har tilgang til påloggingsinformasjonen er det ditt ansvar å umiddelbart varsle Figurgrossisten Sweden dette og endre passordet ditt.

Andre
Fakta og priser gis med forbehold til trykkfeil, leverandøres prisøkninger og muligens feilaktig angitt tekniske spesifikasjoner for det endelige salget.
Alle navn, beskrivelser, etc. vises på Figurgrossisten Sweden hjemmeside er og kan være i markedsføringsøyemed.
Informasjonen som gis her i former manifesterer ingen representasjon brukervennlighet, egnethet, garanteretc. annet enn der det er direkte oppgitt.
Figurgrossisten Sweden forbeholder seg retten til å endre all informasjon, inkludert - men ikke begrenset til, priser og produkttilbud uten forvarsel.
Herved publisert fakta og prisinformasjon, dokumenter, grafikk, etc. kan inneholde tekniske og/eller grafiske og typografiske feil. Figurgrossisten Sweden fraskriver seg alt ansvar når det gjelder slik informasjon samt annen referert informasjon og/eller dokumenter innenfor eller knyttet til disse publikasjonen.
I en tvist følger Figurgrossisten Sweden Brukerklagenemnda anbefalinger.
Aktuelle tilbud er gyldige så lenge lageret rekker, hvi ikke noe annet er spesifisert.

Disse publikasjonen på serveren http://figurgrossisten.com, er gitt kun for informasjonsformål og "som den er" uten garantier av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til implisitte garantier om egnethet for generell samt spesifikke formål og målsettinger.

Fakta og priser, dokumenter og grafiske fremstillinger på disse serveren kan inneholde tekniske og/eller grafiske og typografiske feil. Figurgrossisten Sweden fraskriver seg alt ansvar i forhold til et slikt i disse serveren informasjon samt annen referert informasjon og/eller dokumenter innenfor eller knyttet til disse publikasjonen. Informasjonen i dette dokumentet kan endres med jevne mellomrom.
Figurgrossisten Sweden forbeholder seg retten til å endre all informasjon, inkludert - men ikke begrenset til: - priser og produkttilbud uten forvarsel og retten til å gjøre forbedringer og/eller endringer i noen form for innhold på disseserveren uten forpliktelse til den spesifikke stedsinformasjon derav.

Figurgrossisten Sweden og/eller deres respektive leverandører er ikke ansvarlig for den informasjonen som finnes i dokumenter og grafiske fremstillinger på disse serveren om at disseer egnet for alle formål. Alle slike dokumenter og tilbehør leveres "som den er" uten garantier av noe slag. Figurgrossisten Sweden er ikke ansvarlig under noen omstendigheter for noen indirekte, følgeskader eller andre skader på grunn av at det er umulig eller vanskelig å bruke datamaskiner eller informasjon, tap av data eller tap av fortjeneste forbundet med bruk av informasjon som er tilgjengelig fra disse serveren.

Bortsett fra mulige betingelser som er nevnt i enkelte dokumenter og disse publikasjonen retten til lese, kopiere, skrive ut og distribuere dokumenter på disse serveren, forutsatt at (1) bruk av et slikt dokument er laget for ikke-kommersielle formål eller for privat bruk og kan ikke kopieres eller brukes i alle medier, (2) dokumenter og relaterte grafikk er ikke endret, (3) bilder ikke distribueres uten tilhørende tekst, (4) tekst sitert ut av sammenhengen, og (5) den aktuelle eieren av opphavsretten er indikert ved enhver anledning.

Bruk til andre formål enn de som er nevnt ovenfor uten uttrykkelig tillatelse fra Figurgrossisten Sweden for dette formål, er forbudt ved lov og kan resultere i strafferettslig erstatningsansvar.

Dokumentene som er beskrevet ovenfor inkluderer ikke design eller layout av nettstedet http://figurgrossisten.com eller noe annet nettsted som eies, drives, lisensieres eller kontrolleres av Figurgrossisten Sweden.

Lenker til tredjeparts nettsteder
Lenker i disse publikasjonen gjør det mulig å forlate dette nettstedet. Disse nettstedene er ikke kontrollert av Figurgrossisten Sweden og Figurgrossisten Sweden bærer derfor ikke ansvar for innholdet på slike nettsteder eller innholdet av lenker til slike nettsteder. Figurgrossisten Swden tilbyr kun disse snarveier til rette for funn av nettsteder og inkludering av disse snarveier antyder IKKE at godkjenning av Figurgrossisten Sweden gjeldende område.